Keittiomaailma.Prod

Ammattirakentajien ja -rakennuttajien palveluksessa

Novart on alan markkinajohtaja, joka tuntee suomalaiset kodit ja keittiöt. Olemme mukana kehittämässä koko toimialaa, tuoden innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja elämään ja arkeen.

Yritysmyyntimme palvelee ammattirakentajia ja -rakennuttajia monipuolisella kalustemallistolla ja palvelukonsepteilla, varmistaen tuotteiden elinkaaren pitkäkestoisuuden. Tiedämme, mihin rakentaminen on menossa – vastuulliset ja hyvin suunnitellut ratkaisut, valmiiksi tehtaalla kootut tuotteet, hukan minimoiminen, kokonaisprosessin hallinta ja kumppanuusyhteistyön syventäminen ovat keskeisessä roolissa alan kehittämisessä.

Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja toteutamme kullekin hankkeelle upeat keittiöt ja kodin kiintokalusteet vastuullisesti. Luomme yhdessä lisäarvoa asunnon ostajalle ja asukkaalle valitsemalla kohteisiin aikaa kestävät kalusteratkaisut.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Palveluista ja tuotteista

Korkealaatuiset tuotteemme valmistetaan Lahden Nastolan tehtaalla ja mallistomme pitävät sisällään kaikki tehtaalla valmistettavat tuotteet: kylpyhuonekalusteet, säilytysjärjestelmät ja vaatehuoneiden hyllyjärjestelmät.

Valmistamiemme tuotteiden lisäksi toimitamme myös muut keittiöön liittyvät energiatehokkaat tuotteet, kuten muun muassa altaat, allastasot ja kodinkoneet. Laajasta mallistostamme löydät eri hintakategorioihin soveltuvat tuotteet laadukkailla ominaisuuksilla. Meiltä saat myös laadukkaat Premium-tason tuotteet. Toimitamme kalusteet lähes 100 asuntoon päivässä, pientaloista suuriin kerrostaloihin.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja asiantuntemusta pienistä aina suuriin rakennushankkeisiin asti. Palvelukokonaisuuksiin sisältyy asiakaskohtaisten valikoimakonseptien rakentaminen, kohteen kalustesuunnitelmien laatiminen sekä mittaus-, kuljetus- ja ammattitaitoinen asennuspalvelu sekä asukasmuutospalvelu. Toimitamme kalusterungot tehdaskoottuina, mekanismit ja laatikot asennetaan tehtaalla. Yli 200 ammattiasentajaamme huolehtivat kalusteiden asennuksesta kohteessa. Tarvittaessa toimitamme kalusteet myös ilman asennusta. Novart on kalustetoimituksissa ammattimaisen rakentamisen markkinajohtaja Suomessa.

Suunnittelun tukena tarjoamme 3D Revit- ja ArchiCad-tiedostot, jotka ovat ladattavissa Prodlib-sivuilta. Revit- ja Archicad-tuotekirjastossa on laaja valikoima muun muassa keittiö-, kylpyhuone- ja liukuovellisista säilytyskalusteista.

Köksö

Asukasmuutospalvelu

Tarjoamme Novartilla kokonaisvaltaista muutospalvelua yhdessä projektimyynnin kanssa, missä huomioidaan kaikkien osapuolten tarpeet asiakasystävällisellä tavalla. Tarjoamme projektimyynnin palveluamme Novart-myymälöissä lähellä asiakkaita, joten 12 muutospalveluun perehtynyttä myymälää ympäri Suomea palvelee sinua henkilökohtaisesti.

Taloteollisuus

Taloteollisuuden suuntana on ollut jo pitkään yhä enemmän teolliset muuttovalmiit tai sisustusvalmiit talot. Näissä talopaketeissa keittiökalusteet kuuluvat talon sisältöön mukaan, joiden muutostarpeiseen tarjoamme yksilöllisen suunnittelupalvelun yhteistyössä olevien talotehtaiden asiakkaille. Yhteistyössämme onnistuu asiakaslähtöinen yksilöllinen asiakaspalvelumuutos teollisen rakentamisen aikataulun mukaisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitavat perussuunnittelun, asiakaspalvelun, yksilölliset asiakasmuutokset sekä asennukset. Projektimyynti toimii Novart-myymälöiden yhteydessä. 

Ovimalli on Keittiömaailman Eerika, 61P, väri Luonto-värikokoelman Tähkä (Taupe)
Työtaso: vaalea Terrazzo, laminaatti.
Liesituuletin on Franke SMART DECO liesituuletin.
Franken valkoinen keraaminen pesuallas ja siihen yhdistettynä Damixan kirkas messinkinen hana.

Linjasaneeraus

Putkiremontti on aina täydellinen hetki keittiön uusimiselle. Ammattilaistemme kehittämän palvelumuodon ansiosta putkiremontin yhteydessä tehty keittiö- tai kylpyhuoneremontti, tai vaikka molemmat, sujuu jouhevasti ilman erillistä remonttia. Myymälöissämme putkiremontteihin erikoistuneet ammattilaiset huolehtivat projektin sujumisesta suunnittelusta aina asennukseen asti.

PUTKIREMONTIN EDUT

AIKATAULUETU
Vanha keittiö on joka tapauksessa purettava ainakin osittain remontin tieltä, joten on järkevää ja kannattavaa tehdä keittiöremontti putkiremontin yhteydessä. Keittiöremontin tarkistaa aina taloyhtiön valtuuttama virallinen tarkistaja, joten tiedät, että remonttisi on aina oikein tehty.

SÄÄSTÄ AIKAA
Ammattilaisen valmiiksi miettimä projektisuunnitelma aikatauluineen. Keittiön näyttävyydestä ei tarvitse tinkiä, sillä suunnittelemme juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen yksilöllisen keittiön.

SÄÄSTÄ VAIVAA
Kun koko keittiöremontti on ammattilaisen toimesta suunniteltu alusta loppuun, jää kalusteiden tilaus sekä tarvittaessa myös sähkö- ja putkitöiden tilaus ja aikataulutus ammattilaiselle.

SÄÄSTÄ RAHAA
Vanha keittiö pitää joka tapauksessa ainakin osittain purkaa, eikä vanhojen kalusteiden uudelleenasennus aina onnistu ehjänä ja siistinä. Asennus maksaa joka tapauksessa, joten on järkevämpää asentaa aikansa eläneiden kaapistojen tilalle kokonaan uudet, jotka vastaavat nykyhetken tarpeita sekä ergonomialtaan että ulkonäöltään.

ASENNUS TAKUUTYÖNÄ
Yrityksemme kalusteiden asennukseen koulutetut ja perehtyneet luottoasentajamme takaavat onnistuneen ja viimeistellyn lopputuloksen - ja aina takuutyönä.

ASENNUKSESTA VEROVÄHENNYS JOPA 4800 €
Kannattaa myös muistaa, että toisin kuin putkiremonteissa, asennus- ja remonttityöstä saa verotukseen kotitalousvähennyksen, jopa 4800 €.