Keittiomaailma.Prod

Yhteystiedot

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Olemme myös keränneet vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, jotka koskevat keittiön ovia, maaleja, jätteiden lajittelua ja paljon muuta.

 

Arkkitehtien yhteystiedot
Sähköposti: yritysmyynti@novart.fi

Yritysmyynnin yhteystiedot
Sähköposti: kohdemyynti@novart.fi
Tarjoukset: tarjous.kohdemyynti@novart.fi

Yhteystiedot jälkimarkkinoita koskevissa asioissa
Jälkimarkkinointitiimimme on tukenasi, kun on kyse lisätilauksista, mahdollisista reklamaatioista tai takuutarkastuksista tuotteidemme luvatun takuuaikana. 
Sähköposti: tuotepalaute@novart.fi

Ota yhteyttä jälleenmyyjiimme
Onko sinulla kysyttävää hinnoistamme tai keittiöstäsi ja sen toimituksesta? Ota yhteyttä jälleenmyyjiimme Novart-myymälöissä.

Pääkonttori Novart Oy
Kouvolantie 225
15560 Nastola
Vaihde: +358 207 730 730
kuluttajamyynti@novart.fi

Soittaessasi Novart Oy:lle 0207 alkuisiin numeroihin, puhelun hinta on seuraava:
Lankaliittymästä 8,28 snt/puhelu + 7 snt/min ( alv 24%)
Matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 17 snt/min ( alv 24%)

Laskutusosoite

Novart Oy
PL55
15561 Nastola
laskutus@novart.fi 

TE003714402828
Operaattori Tieto Oyj
Operaattoritunnus 003701011385
Y-tunnus 1440282-8

Laskutuksen yhteystiedot 
Paula Takkumäki, yritysmyynti, kuluttajamyynnin asennus
+358 40 717 9149

Ari-Pekka Juusela, perintä
+358 50 466 0049

kuluttajamyynti@novart.fi
kohdemyynti@novart.fi
tarjous.kohdemyynti@novart.fi

Kalusteet valmistetaan Novartin tehtaalla keskellä luonnonkaunista Nastolaa.

Keittiön hinta sisältää asennuksen valmiiseen pintaan. Tämä tarkoittaa, että muita kuluja muodostuu vanhan keittiön purusta sekä mahdollisista lattian ja seinien uusimistöistä. Vesikalusteiden asennus kuuluu linjasaneerausurakkaan, mutta muiden mahdollisien sähköasennuksien kustannuksista osakas vastaa itse.

Keittiömaailman edustaja on osakkaaseen yhteydessä tapaamisen sopimiseksi. Tapaaminen voidaan järjestää Keittiömaailman tiloissa tai osakkaan kotona. Tapaamisessa keskustellaan ja sovitaan omista toiveista ja yksityiskohdista.

Keittiöesitteen mallit ovat esimerkkejä. Niiden toteutus sellaisenaan on mahdollista mutta niiden toivotaan myös herättävän ajatuksia ja inspiraatiota. Kukin osakas saa tehdä omia valintojaan kalustesijoittelun ja yksityiskohtien osalta.

Ilmoittautuminen ei sido tilaukseen. Keittiömaailman edustaja on ilmoittautuneisiin osakkaisiin yhteydessä suunnittelutapaamisen sopimiseksi ja tekee suunnittelun veloituksetta.

Paikan päälle on hyvät bussiyhteydet. Katso esimerkiksi www.reittiopas.fi. Omalla autolla tai taksilla voi myös liikkua.

Kyllä ovat. Hinnoittelu on myös kaikille asiakkaille yhtenäinen.

Kyllä. Hintaan kuuluvat kalusteet, tasot ja altaat.

Hintavaikutus hintaryhmästä toiseen siirtyessä ei ole vakio. Hintavaikutus voi olla 100 € tai se voi olla 200 €. Keittiön koko tietysti vaikuttaa tähän.

Kyllä ovat. Saranat valmistetaan Itävallassa, Euroopan suurimmalla saranatehtaalla. Blum on merkki.

Seinän ja lattian voi kunnostaa samassa yhteydessä. Urakkarajat taloyhtiön urakoitsijan ja Keittiömaailman välillä selviävät urakkaneuvotteluiden jälkeen. Usein lattioiden ja seinien kunnostustyöt tekee taloyhtiön urakoitsija mutta myös Keittiömaailma voi tehdä nämä työt. Osakas vastaa itse seinien ja lattioiden kunnostustöistä aiheutuvista kustannuksista. Lattioita ja seiniä ei ole pakko uusia. Uusi keittiö suunnitellaan mahdollisuuksien mukaan siten, että kaapistot tulevat vanhan lattian rajan yli mikäli lattia on aikanaan asennettu keittiön jälkeen.

Linjasaneerausurakkaan kuuluu astianpesukoneen sekä lieden sähköasennukset. Keittiömaailma tekee keittiöön tarvittavat sähkösuunnitelmat joka sisältää esimerkiksi sähköpistokkeiden paikat. Osakas vastaa itse keittiön sähköasennusten kustannuksista. Tällaisia sähkötöitä ovat esimerkiksi lisäpistorasiat sekä valaisimet sekä laittomien sähkökytkentöjen purkaminen.

Keittiömaailman edustaja tulee paikan päälle ottamaan mitat, jolloin Keittiömaailma myös vastaa mittojen oikeellisuudesta. Keittiösuunnitelma räätälöidään vastaamaan kyseisen huoneiston tilannetta ja tarpeita.

Keittiön alakaapistoja joudutaan irrottamaan lvi-asennusten vuoksi. Kaapistot pyritään irrottamaan ja asentamaan takaisin ehjänä. Mikäli kaapistoja ei pystytä irrottamaan ehjänä, urakoitsija korvaa kaapin vastaavanlaisella uudella kaapilla. Keittiötä ei tarvitse remontoida kokonaan linjasaneerausurakan yhteydessä.

Kyllä, keittiöstä voi uusia vain osan. Keittiömaailma ei tosin toimita uusia ovia vanhoihin kaapistoihin.

Keittiöremontit tehdään samassa aikataulussa linjasaneerausurakan kanssa. Tarkempi aikataulu selviää kun urakoitsija on sen vahvistanut.

Kyllä. Keittiömaailman mallistossa on sekä liukuovellisia malleja että komerokaapistoja.

Yli kymmenen vuotta vanhat jääkaapit ovat energiasyöppöjä ja niiden uusimista kannattaa harkita. Periaatteessa esimerkiksi uuni voi olla vanhankin täysin toimiva eikä toimivaa kodinkonetta tarvitse uusia. Kovin vanhat kodinkoneet erottuvat ulkonäön puolesta uudesta keittiöstä ja niiden uusimista keittiöremontin yhteydessä kannattaa myös harkita.

Purkaja vastaa vanhoista kodinkoneista.

Kyllä näkyy. Yleensä asennukselle sovitaan urakkahinta. Silloin tämä on se summa josta kotitalousvähennyksen saa

Ei. Keittiömaailma myöntää maahantuojan myöntämän takuun.

Toiminnallisesti keraaminen liesitaso ei poikkea valurautaisesta. Keraaminen liesitaso tulee puhdista ennen seuraavaa kuumennusta, jotteivät epäpuhtaudet pala liesitasoon kiinni.

Ei välttämättä, teräs- ja valurauta-astiat käyvät lähes poikkeuksetta
Jos magneetti tarttuu kattilaan, se toimii varmasti.

Keittiösuunnitelmaan tulee olla valmis ennen urakoitsijan aloituskatselmusta huoneistossa.

Pyykinpesukoneen laittaminen keittiöön ei missään tapauksessa ole suositeltavaa. Kannattaa selvittää oman vakuutusyhtiön kanta asiaan. Taloyhtiö voi myös kieltää pesukoneen laittamisen keittiöön.

On. Vähennys tehdään suoraan verosta. Vähennyksen voi ilmoittaa verottajalle kesken vuoden. Verottaja lähettää uuden verokortin, jonka pidätyksessä on huomioitu kotitalousvähennys. Vähennyksen voi tehdä myös jälkikäteen seuraavaan veroehdotukseen. Vähennys koskee työn osuutta.

Kyllä. Asiakaspalaute on ollut hyvää. Aikataulut ja laatu ovat pitäneet ja yhteistyöurakoitsijat ovat hyvämaineisia, pitkäaikaisia kumppaneita.

Urakka, josta saa hyvää kokemusta ja hyvän referenssin. Kohteessa on yhteistyökumppanina tunnettu ja arvostettu urakoitsija.

Kyllä ovat.

Kyllä ovat. Materiaalien valintaperusteena on 20 vuoden kestävyys.

Nykyiset hormiin kytketyt liesituulettimet kytketään irti hormista. Uusia liesituulettimia ei saa kytkeä hormiin. Keittiöistä puretaan kaikki laittomat sähköihin ja ilmanvaihtoon liittyvät viritelmät. Uuden keittiön ilmanvaihdon toimivuudesta ja laillisuudesta huolehditaan esimerkiksi aktiivihiilisuodattimella varustetulla liesituulettimella sekä jossain tapauksissa sokkelin ulkopuolelle asennetulla ilmanvaihtoventtiilillä. Keittiömaailman esitteen liesituulettimet ovat aktiivihiilisuodattimellisia malleja.

Osakas vastaa itse keittiöremontista muodostuvista kustannuksista. Keittiömaailma laskuttaa 14 päivän maksuajalla kaappien, koneiden ja muiden materiaalien toimituksen jälkeen. Asennuksesta tulee erillinen lasku sen jälkeen, kun keittiö on valmis. Keittiömaailman yhteistyökumppanina toimii Santander, jonka kanssa voi sopia rahoituksesta. Keittiömaailmasta voi kysyä lisätietoja rahoituksesta. Osakkaiden kannattaa tiedustella myös omasta pankistaan remonttilainan kustannuksia.

Et. Keittiömaailman hinnoilla on vuoden hintatakuu tilauspäivästä.

Et. Kukin osakas vastaa oman keittiönsä remontin kustannuksista.

Ei. Keittiö toimitetaan 2-3 viikkoa ennen kyseisen huoneiston linjasaneerauksen valmistumista. Tilausajat tulee ottaa huomioon. Kunhan keittiösuunnitelma saadaan valmiiksi urakoitsijan aloituskatselmukseen mennessä, voi keittiösuunnitteluun ilmoittautua vielä myöhemmässäkin vaiheessa.