Keittiomaailma.Prod

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät

Toimiva vaatekaappi hyvillä vaatteiden säilytysjärjestelmillä auttaa kodin organisoidussa ja siistissä arjessa. Säilytysjärjestelmän ja muiden kalusteyksiköiden avulla voidaan rakentaa kaikki kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeiltään yhteneväisiksi.

Mallisto on moni-ilmeinen ja voit yhdistellä liukuovia, lasikaappeja, laatikostoja ja hyllyköitä oman maun mukaan. Näin saat arkipäivääsi yksilöllisyyttä ja ylellisyyttä.

Walk in -pukeutumishuone

Säilyttäminen on myös näyttämistä! Upea Walk In -pukeutumishuone houkuttelee sisäänsä pidemmäksikin aikaa. Pukeutumishuoneen runsaasta kalustevalikoimasta syntyy juuri sinun tarpeisiin muokattu kokonaisuus. Malliston ovivalikoima tarjoaa haluttuun tyyliin sopivia vaihtoehtoja. Pukeutumishuoneen kalustelevyn värit ovat valkoinen ja musta puu, metalliosien väri on alumiini.

Liukuovikokonaisuus 1

Liukuovikomerot sopivat erinomaisesti lastenhuoneeseen. Niiden taakse saadaan siististi piilotettua niin vaatteet, lelut kuin kirjatkin. Saatavana useissa eri sävyissä ja laseilla.

Liukuovikokonaisuus 2

Liukuovelliset kaapit ovat eteisen kaunistus. Ne avartavat tilaa ja pitävät yleisilmeen siistinä kiireisessäkin arjessa. Kuvan kokonaisuus alumiinikehys kirkkaalla peilillä

Liukuovikokonaisuus 3

Valkoiset liukuovet ovat makuuhuoneen kaunistus kätkien
sisäänsä runsaasti säilytystilaa. Kevyesti liukuvat lankakorit,
vaatetangot ja mekanismit pitävät tehokkaasti järjestystä yllä. Saatavana useissa eri sävyissä ja laseilla. Kuvan kokonaisuus valkoisella kehyksellä ja maalatulla valkoisella lasilla.

Liukuovikokonaisuus 4

Huoneen muuhun sisustukseen ja värimaailmaan sopivat liukuovet tekevät tilasta ilmeeltään harmonisen. Peilit tekevät huoneesta myös suuremman ja kirkkaamman. Kuvan kokonaisuudessa matta-alumiinikehys/antrasiitti levypeili ja matta-alumiinikehys/kirkas kuvastin.

Liukuovikokonaisuus 5

Korkean tilan kaapistoon voidaan yhdistää myös keittiömalliston kaappeja.
Tässä kuvan kokonaisuudessa liukuovikaapiston yläpuolelle sijoitetut kaapit hyödyntävät koko huoneen korkeuden kattoon asti, materiaaleina matta-alumiinikehys valkoisella lasilla.

Liukuovikokonaisuus 6

Ison tilan leveä kaapisto saa keveyttä valkoisesta lasista, joka heijastaa juuri sopivasti valoa makuuhuoneen isoista ikkunoista. Matta-alumiinikehyksillä saadaan liukuoviin hieman ilmettä. Malliston laatikkoyksiköiden ja viimeistelylevyjen avulla voidaan rakentaa myös sängyn alle käytännöllistä säilytystilaa, joka sulautuu sisustukseen.

Koko kodin kokonaisuus kerralla
Vaatekaappi, makuuhuone, kodinhoitohuone... Meidät Novartilla tunnetaan parhaiten keittiöistä, mutta meillä on itse asiassa ratkaisuja koko kotiisi: piilotetut kodinhoitotilat liukuovien taakse tai kauniita walk-in -ratkaisuja vaatekaappiin. Ja hyvin varusteltuja kaappeja eteiseen, kodinhoitohuoneiseen ja makuuhuoneisiin. Kalusteillamme sinulla on loputtomasti mahdollisuuksia räätälöidä kaappiratkaisujasi. 

Huomio vaatekaapille
Kun on järjestettävä vaatekaappia, ensimmäisenä pohditaan, mitä ja kuinka paljon sinun tulee säilyttää vaatekaapissa. Onko sinulla paljon kenkiä, paitoja, pitkiä mekkoja tai asusteita? Nämä vaikuttavat siihen, kannattaako sisustukseen valita hyllyt, ripustimet, laatikot tai muut tarvikkeet.

Vietät monta tuntia vaatekaappisi edessä. Siksi vaatekaapin ulkoasun tulee sopia sinulle ja tarpeisiisi täydellisesti. Kysymys on yksinkertainen; pidätkö mieluummin hyllyistä, ripustimesta, laatikoista, vaatehuoneesta, sisäänrakennetusta vaatekaapista liukuovilla vai vaatekaapista? Pienillä yksityiskohdilla voi olla suuri merkitys vaatekaappisi suunnittelussa: materiaalit, kuten kahvat voidaan tietysti valita toiveidesi mukaan.

Avoin vai suljettu kaappi?
Haluatko vaatekaapin, jossa vaatteesi näkyvät vai pitäisikö ne piilottaa tieltä? Jos pidät minimalistisesta ilmeestä, voit käyttää joko liukuovea tai kaapin ovea, joka piilottaa ja suojaa vaatteesi pölyltä ja hajuilta.

Jos olet hyvä pitämään vaatekaappisi siistinä, loistava ratkaisu on suunnitella vaatekaappi avoimeksi ja läpinäkyväksi lasiovilla, jotka luovat hyvin persoonallisen ilmeen.

Kävele sisään 
Tee vaatekaappiunelmasi totta ja luo lopullinen yleiskuva vaatteistasi räätälöidyn vaatehuoneen avulla. Täällä sinulla on runsaasti mahdollisuuksia lisätä vaatekaappiisi ainutlaatuista ja persoonallista ilmettä.

Säilytystila huoneessa voi olla käytännöllistä. Siksi voit varustaa pienellä sohvalla tai puffilla, jolle voit istua vaatteita ja kenkiä vaihtaessasi.

 

Miksi liukuovet kannattaa hankkia?

  • Liukuovet peilillä avartavat tilaa.
  • Ovet eivät tarvitse tilaa auetakseen.
  • Ovet liukuvat kiskoilla äänettömästi.
  • Rungon sisäosia on mahdollisuus muokata tarpeiden mukaan lukemattomilla eri vaihtoehdoilla.
  • Yksilöllinen ammattilaisen suunnittelema kokonaisuus.


Liukuovista on moneksi! Niitä voi käyttää myös tilanjakajina, osana keittiökaapistoa tai vaikka rakentaa kodinhoitotilan liukuovien taakse.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa sekä kotikäynnein.