Keittiomaailma.Prod
OVI Thea 439 valkoinen supermattalaminaatti
TASO A631/F631 20 mm abs-reunainen taso, väri vaalea trerazzo

Supermatta valkoinen

From

Or per month
Musta Valkoinen Harmaa Vaaleanharmaa Vihreä Tummansininen

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika

Tietoja 

Supermattalaminaatti on nanopintaista materiaalia. Oven valmistukseen käytetty lasersaumaustekniikka on niin kehittynyt, ettei oven reunaan jää saumaa juuri lainkaan. Ovi on vesitiivis ja se kestää kuumuutta ja iskuja naarmuuntumatta. Siksi supermattalaminaattia käytetään myös työtasoissa. Supermattalaminaatti on täydellinen valinta, kun haluat trendikästä väriä keittiöön, mutta huolettomampaa hoitoa kuin mitä maalatut ovet vaativat.

Mallistosta löytyy mustan värin lisäksi neljä luonnosta kumpuavaa maanläheistä väriä: hieman beigeen taittava harmaa, vaaleanharmaa, vihreä ja tummansininen. Musta keittiö sopii erinomaisesti yhdistettäväksi muiden värien kanssa, jotta ulkonäköä voidaan keventää säilyttäen samalla kodikas ja tyylikäs ilme.

Laminaattiovissa kalustelevyn pinta on laminaattia. Pinnan puristuksessa käytetään kovaa painetta ja kuumuutta, jolloin laminaatista tulee hyvin kemikaaleja ja kosteutta sietävää. Materiaali kestää hyvin niin iskut kuin kuumuuden. Laminaattiovillemme on myönnetty M1-merkki, joka kertoo vähäpäästöisyydestä.

Supermatta musta

Musta on rohkea, mutta tyylikäs valinta. Silkinhimmeä matta musta pinta luo ylellisen tunnelman ja siitä saa aikaan näyttäviä kokonaisuuksia. Muista kuitenkin, että musta vaatii rinnalleen valoa. Tässä A la Carte -keittiössä puu tuo tarvittavaa lämpöä muuten mustalle kokonaisuudelle.

Supermatta sininen

Upea, syvän sininen sävy on kuin tumma, pohjoinen yötaivas tai järven pinta hämärtyvässä syysillassa. Sininen on rauhoittava väri, joka sopii skandinaaviseen kotiin. Käytä keittiössä laajemmin tai vain tehostevärinä.

Supermatta vaaleanharmaa

Upea mattapintainen harmaa sävy antaa keittiöön väriä, muttei tee pienemmästäkään tilasta synkkää, vaan avaran. Vaaleanharmaa yhdistettynä puuhun tekee kokonaisuudesta todella tyylikkään.

Supermatta harmaa

Supermattalaminaattimallistomme harmaa sävy on aavistuksen beigeen vivahtava, kaunis, luonnollinen väri. Tästä väristä saat upeita, trendikkäitä kokonaisuuksia aikaan.

Supermatta vihreä

Vihreä on yksi suosituimmista väritrendeistä sisustuksessa. Se korostaa luonnon monimuotoisuutta ja ekologista ajattelua. Luonnonläheinen, kauniin vihreä mattapintainen ovimalli sopii upeasti myös keittiöön. Yhdistä esimerkiksi puun sävyihin, valkoiseen tai mustiin yksityiskohtiin.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.

Värikokoelma Luonto

Luonto-värikokoelma on kokoelma, jonka huolella valitut, harmoniset ja rauhalliset värit saivat inspiraationsa pohjoisesta luonnostamme.

Selaa kuvastoja

Täältä voit selata luetteloamme saadaksesi inspiraatiota ja tietoa.