Keittiomaailma.Prod
Marbodal Signatur Ekbacken - kök i ekfaner brunbetsad kulör Marbodal Signatur Ekbacken - kök i ekfaner brunbetsad kulör Marbodal Signatur Ekbacken - detalj bänkskiva med svävande känsla ger köket ett stort lyft Marbodal Signatur Ekbacken - kök i ekfaner brunbets kulör

Nordic Nature Tammi pystyviilu

From

Or per month
Tammi pystyviilu

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika

Tietoja

Luonnon inspiraatio toi mallistoon useita elementtejä. Ovia, työtasoja, vetimiä ja yksityiskohtia, joita yhdistelemällä voimme suunnitella juuri sinun kotiisi sopivan tammikeittiön. Nordic Nature -tammiviiluovi on kaunis, pystysuuntainen viiluovi, joka elävöittää keittiötä luonnollisella pinnan vaihtelulla. Kehystämällä ovi saadaan aikaan moderni ja huonekalumainen ilme. Korkeiden kaapistojen sormipaneeliovessa on selkeä jälki tammen ominaisesta rungosta ja rakenteesta, joka muuttuu valon mukana. Luonnosta kumpuaa myös malliston aaltolasiovi, jonka pinta on kuin veden aallot.

Säilytysratkaisut

Unelmiesi keittiö ei ole vain kaunis, vaan se voi olla myös käytännöllinen.

Sokkelilaatikko hyödyntää kätevästi keittiön sokkelitilan. Laatikko menee hiljaisesti kiinni, ja sinne voit laittaa esimerkiksi tarvittaessa esille otettavat taittuvat aputikkaat.

Sokkelilaatikossa voit säilyttää myös paistinpannut, leivinpaperit tai vaikkapa koiranruuat.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.

Selaa kuvastoja

Täältä voit selata kuvastojamme saadaksesi inspiraatiota ja tietoa.

Värikokoelma Luonto

Luonto on harmoninen ja rauhallinen kokoelma huolellisesti valittuja värejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnostamme.