Keittiomaailma.Prod

Nordic Elegance

From

Or per month
Valkaistu tammi Luonnonvärinen tammi Musta tammi

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika

Tietoja

Sammaleinen kaarna keskellä metsää. Pohjoisen havumetsän vankka jylhyys, joka yhdistyy kesäisen auringon lämpöön. Puun vahva pinta, jota vasten syksyisen sateen pisarat tanssivat. Puun tuntu on suomalaiseen sielunmaisemaan kirjoitettu.

Nordic Elegance -keittiöt ovat oodi suomalaiselle puulle. Kutsumalla luonnon keittiöön ne tuovat keittiöön luonnollista ylellisyyttä. Kun arki räiskyy, puu kestää. Ei huolta, elämä on parasta elettynä, se sanoo hymyillen.

Nordic Elegance -keittiö on skandinaavinen klassikko modernilla otteella. Linjakkaan ja ilmavan keittiön näyttävin elementti on massiivitamminen ovi, jonka ominaisuudet tulevat parhaiten esiin tehosteena käytettynä, esimerkiksi saarekkeessa. Puusäleistä koostuva ovi on hienovaraisesti vedikkeetön; jokainen puusäle toimii vetimenä. Ovimalli myös häivyttää laatikostojen reunat, mikä tekee pinnasta tyylikkäästi yhtenäisen. Ovea saa kolmessa eri sävyssä: luonnonvärinen tammi, valkaistu tammi ja musta tammi.

Kjøkkenmodellen Eikeli representerer en lun og nordisk eiketrend. Med sine malte lamellfronter i heltre eik, byr modellen på referanser til både kulinarisk bistro og urbane kafémiljøer.  Eikeli fåes kun som underskap.

Mauste unelmillesi

Nordic Elegance on näyttävä mauste keittiöösi. Laadusta ja kaikista yksityiskohdista on huolehdittu aina kahvaprofiileista massiivisten sälepalkkien käsin lajiteltuihin tammipölkkyihin.

Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi luomassa herkullista aamiaista tai kutsuvaa päivällistä perheellesi kauniissa puisten säleikköjen taustalla!
Bad ikon lamel

Käsin poimittu puu

Nordic Elegancen kanssa mitään ei jätetä sattuman varaan. Jokainen säleke on käsin valittu siten, että se sopii yhteen, kun se on koottu lakatulle alustalle. Etulevyt valmistetaan yksi kerrallaan jokaisesta tilauksesta.

Käsin lajitellut tammilankut takaavat, että saat parhaan laatuisen puusepänkeittiön, jolla on ainutlaatuinen ulkonäkö.

Nordic Elegance -keittiöstäsi tulee ryhdikäs ja linjakas, sillä se tarjoaa ainutlaatuista puun luonnollisen ulkonäön ja maagisten ilmeiden leikkiä.
Ikon moodboard lamel træ

Massiivitamminen keittiö

Jos haluat tammisen keittiön, Nordic Elegance -mallissa on runsaasti vaihtoehtoja luonnon tammen, valkotammen ja mustan tammen värisenä.

Jos pidät lämpimistä, tummista sävyistä, voit valita myös edullisemman vaihtoehdon eli luonnonviilun viilutetun keittiön.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.

Selaa kuvastoja

Täältä voit selata kuvastojamme saadaksesi inspiraatiota ja tietoa.

Värikokoelma Luonto

Luonto on harmoninen ja rauhallinen kokoelma huolellisesti valittuja värejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnostamme.