Keittiomaailma.Prod

Neve Kaarna

From

Or per month
Huurre Kaarna

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika

Tietoja Nevestä Neve-ovi on perusovi, joka sopii tilaan kuin tilaan. Maalatun Neve-oven värivalikoima on laaja; huolella valittujen, hillittyjen ja ajattomien vakiovärien lisäksi ovi on saatavilla suunnittelijoidemme valitsemissa, hieman rohkeammissa trendiväreissä. Näiden lisäksi voit valita oveen NCS-värikartasta juuri oman lempivärisi. Neven voi toteuttaa väristä riippuen joko mattana tai kiiltävänä.

Maalatun Neve-oven värivalikoima on laaja; huolella valittujen, hillittyjen ja ajattomien vakiovärien lisäksi ovi on saatavilla suunnittelijoidemme valitsemissa, hieman rohkeammissa trendiväreissä. Näiden lisäksi voit valita oveen NCS-värikartasta juuri oman lempivärisi.

Valkoinen Neve on A la Carten suosituin ovimalli. Tämä perustuu oven monipuolisuuteen; itse ovi ei ole hyökkäävä, jolloin kaikkea muuta keittiössä voi korostaa. Kahden Neve-keittiön ilme muuttuukin suuresti jo esimerkiksi vedintä vaihtamalla. Neve kuuluu edullisimpiin hintaryhmiimme.

Maalattujen ovien maalipinnan hoito ja huolto vaatii huolellisuutta. Huolettomammalle asujalle sopiikin hyvin esimerkiksi monipuolinen laminaattiovimallisto.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.

Selaa kuvastoja

Täältä voit selata luetteloamme saadaksesi inspiraatiota ja tietoa.

Värikokoelma Luonto

Luonto on 11 väri, jonka huolella valitut, harmoniset ja rauhalliset värit saivat inspiraationsa pohjoisesta luonnostamme.