Keittiomaailma.Prod
Cover skuffe fenix laminat Cover køkken med Fenix Laminat

Mikrolaminaatti harmaa puu

From

Or per month
Laminaatti valkoinen Laminaatti beige Laminaatti tumma harmaa Laminaatti vaalea harmaa Melamiini valkoinen Melamiini vaalea tammi Melamiini tumma puu Melamiini tuhkan harmaa Melamiini hiiltynyt puu Mikrolaminaatti harmaa puu Mikrolaminaatti antrasiitti puusyy Mikrolaminaatti vanha tammi Mikrolaminaatti vaalea betoni Mikrolaminaatti ruskea puusyy

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika

Mattapintainen, pystysuuntaan puusyykuvioitu melamiiniovi on tyylikäs valinta mustaksi keittiöksi. Oven hienovarainen puusyykuvio elävöittää pintaa ja tekee ovesta suomalaiseen makuun soveltuvan. Melamiinioven pintakalvo tekee ovesta erittäin kestävän ja helposti puhdistettavan. Mallistomme melamiiniovissa on useita värivaihtoehtoja yksivärisestä puukuoseihin. Melamiiniovillemme myönnetty M1-merkki kertoo vähäpäästöisyydestä. Tämä tyylikäs ovi sopii pienemmällekin budjetille, sillä ovimalli kuuluu edulliseen hintaryhmään.

Laminaattiovi on tyylikäs ja erittäin kestävä valinta keittiöön. Ovimalli kestää jokapäiväistä käyttöä kaikin puolin ja on samalla visuaalisesti onnistunut ja on siksi modernin keittiön unelmamalli. Pinnan puristuksessa käytetään kovaa painetta ja kuumuutta, jolloin laminaatista tulee hyvin kemikaaleja ja kosteutta sekä kuumuutta sietävää. Siksi laminaatti on materiaalina helppohoitoista ja kovaakin kulutusta kestävää ja sopii näin myös hieman huolettomammalle asujalle.
Tyylistä ei tarvitse tinkiä, laminaattiovella saa luotua upeita kokonaisuuksia. Osasta ovimalleja löytyy kahta kiiltoastetta: puolihimmeä ja matta. Mattaovi on nanopintaista laminaattia, ja himmeässä pinnassa sormenjäljet eivät helposti näy.

Mikrolaminaattiovi on loistava valinta, kun kaipaat keittiön oviin tyyliä ja huolettomuutta. Mikrolaminaattioven pintakalvo on hieman laminaattiovea ohuempi, mutta materiaali on erittäin kulutusta kestävää ja helppo puhdistaa. Mikrolaminaatin pinnan struktuuri jäljittelee luonnonmateriaaleja, kuten puu- ja kivikuoseja. Esimerkiksi vanhan tammen sävy ja puukuviointi tuovat keittiöön lämpöä, tyyliä ja ilmettä.
Ovimallia on saatavilla myös oveen integroidulla alumiiniprofiililla, mikä tekee ovesta tyylikkäästi vedikkeettömän. Mikrolaminaattiovillemme myönnetty M1-merkki kertoo vähäpäästöisyydestä.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.

Selaa kuvastoja

Täältä voit selata luetteloamme saadaksesi inspiraatiota ja tietoa.

Värikokoelma Luonto

Luonto-värikokoelma on kokoelma, jonka huolella valitut, harmoniset ja rauhalliset värit saivat inspiraationsa pohjoisesta luonnostamme.