Keittiomaailma.Prod

Maalattu sileä ovi Karpalo

From

Or per month
Usva Huurre Sammal Havu Tähkä Meri Karpalo Hiekka Kaarna Pilvi Lähde Ukkonen

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika

TIETOJA

Maalatut ovet tarjoavat laajan valikoiman sisustusvaihtoehtoja, jossa on selkeät linjat ja ajaton muotoilu. Käytännöllisillä ratkaisuillamme saat tyylikkään keittiön, joka helpottaa jokapäiväistä elämääsi ja tekee keittiössä viettämästäsi ajasta miellyttävämpää. Lisäksi väri- ja materiaalivalikoima takaavat, että keittiösi sulautuu tyylikkäästi myös muuhun asuntoon.

Vaaleat sävyt ovissa tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia; itse ovi ei ole hyökkäävä, jolloin kaikkea muuta keittiössä voi korostaa. Maalatut ovet toimivat mukavasti kahvoilla tai kahvattomana, keittiön ilme muuttuukin suuresti jo esimerkiksi vedintä vaihtamalla.

Usean maalikerroksen ja hyvän pohjalevyn ansiosta maalattujen ovien pinnat ovat erittäin sileitä ja helppohoitoisia. Maalatun kalusteoven naarmun korjaaminen on myös helppoa paikkamaalilla.

Säilytysratkaisut

Unelmiesi keittiö ei ole vain kaunis, vaan se voi olla myös käytännöllinen.

Sokkelilaatikko hyödyntää kätevästi keittiön sokkelitilan. Laatikko menee hiljaisesti kiinni, ja sinne voit laittaa esimerkiksi tarvittaessa esille otettavat taittuvat aputikkaat.

Sokkelilaatikossa voit säilyttää myös paistinpannut, leivinpaperit tai vaikkapa koiranruuat.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.

Värikokoelma Luonto

Luonto on harmoninen ja rauhallinen kokoelma huolellisesti valittuja värejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnostamme.

Selaa kuvastoja

Täältä voit selata kuvastojamme saadaksesi inspiraatiota ja tietoa.