Keittiomaailma.Prod
Laulaja Jannan keittiö koki täydellisen muodonmuutoksen päivittymällä vaaleaan ja avonaiseen keittiöön Huurre-Luontovärillä.

Maalattu kehysovi Huurre

From

Or per month
Usva Huurre Pilvi Hiekka Sammal Kaarna Ukkonen Havu Tähkä Lähde Meri Karpalo

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika

Tietoja

Tyylikäs keittiö sopii erinomaisesti vuosisadan vaihteen asuntoon, mutta se voidaan muotoilla sekä klassiseen että maalaistyyliin. Maalatut kehysovet luovat tyylikkään maalaistunnelman, joka säilyy sukupolvesta toiseen.

Ovimalliksi voi valita esimerkiksi kehystetyn raamin, joka antaa keittiölle aivan uudenlaisen ilmeen. Koska raamin väri voi olla myös eri kuin oven väri, vaihtoehtona on lukuisia kokonaisuuksia. Luonto-värikokoelman sävyt yksinkertaisessa kehystetyssä peiliovessa luovat maalaismaisen ja harmonisen tunnelman, joka säilyy sukupolvesta toiseen. Maalaisromanttinen tunnelma syntyy talonpoikaistyylisestä ovivalinnasta, johon erilaiset värit tuovat rajattomia mahdollisuuksia.

Vedinvalinta voi viedä keittiötyylin jopa eri aikakauteen.

Säilytysratkaisut

Unelmiesi keittiö ei ole vain kaunis, vaan se voi olla myös käytännöllinen.

Sokkelilaatikko hyödyntää kätevästi keittiön sokkelitilan. Laatikko menee hiljaisesti kiinni, ja sinne voit laittaa esimerkiksi tarvittaessa esille otettavat taittuvat aputikkaat.

Sokkelilaatikossa voit säilyttää myös paistinpannut, leivinpaperit tai vaikkapa koiranruuat.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.

Värikokoelma Luonto

Luonto on harmoninen ja rauhallinen kokoelma huolellisesti valittuja värejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnostamme.

Selaa kuvastoja

Täältä voit selata kuvastojamme saadaksesi inspiraatiota ja tietoa.