Keittiomaailma.Prod

Maalattu vedinurallinen

From

Or per month
Huurre

Inspiroiduitko?

Keittiöammattilaisemme auttavat sinua saamaan juuri sellaisen keittiön kuin sinä haluat.
Varaa suunnitteluaika

Tietoja

Upotetut kahvat ovat fiksu muotoiluominaisuus, jolla on sekä käytännöllisiä että esteettisiä etuja. Kätevä, koska mikään ei ole tiellä. Esteettinen, koska kahvat muodostavat erillisiä vaakasuoria linjoja, joissa linjat pelaavat tehokkaasti yhteen.

Vedikkeetön keittiö on moderni ja minimalistinen, joka tarjoaa upeita sisustusmahdollisuuksia niille, jotka pitävät puhtaasta ja graafisesta suunnittelusta.

Malli on pohjoismainen keittiö parhaimmillaan, ja se edustaa pohjoismaista keittiötyyliä sekä on ihastuttava trendikeittiö.

Nouseva kulma

Sähköisesti nousevalla ja laskevalla kulmamekanismilla saat kodinkoneet tai muut keittiön tavarat helposti piiloon ja esille.
Urban-vihanneslaatikko ja -leipälaatikko

Vihanneslaatikko on paitsi tyylikäs myös erityisesti hygieeninen säilytyslaatikko vihanneksille ja leivälle. Laatikkolinjaan integroitavassa vihanneslaatikossa on karkaistua lasia oleva liukukansi.
Odlingsinrede för växtlåda

Tuo yrttitarha omaan keittiöösi Stage-hyllystä tyylikkäillä puhdistettavilla yrttipurkeilla tai moderniin laatikkoon. Ideaaliset kasvuolosuhteet vaativat oikean valaistuksen, jonka antaa Garden-kasvivalo.

Varaa oma suunnitteluaikasi

Varaa aika keittiösuunnittelijalle, palvelemme myymälässä ja verkossa.

Selaa kuvastoja

Täältä voit selata kuvastojamme saadaksesi inspiraatiota ja tietoa.

Värikokoelma Luonto

Luonto on harmoninen ja rauhallinen kokoelma huolellisesti valittuja värejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnostamme.