Nordic Nature - keittiö, jonka luonto on muotoillut

A la Carte -keittiöiden uusi Nordic Nature -mallisto on saanut inspiraationsa pohjoisen luonnon majesteettisista tammimetsistä. Uutuuskeittiön tumma puunsävy sopii täydellisesti tämän hetken sisustustrendeihin. Juuri nyt ajankohtaisia ovat myös malliston kauniisti uurretut ovet sekä kalusteiden pyöristetyt kulmat.

Tummat puunsävyt ja kestävät luonnonmateriaalit puhuttelevat

Nordic Nature -keittiön keskipisteessä ovat luonnolliset materiaalit ja tekstuurit. Puunsävyistä halutuimpia ovat erityisesti tummemmat sävyt, joita yhdistellään vaaleisiin ja kestäviin kvartsitasoihin. Nämä sävyt ja aidot materiaalit ovat nyt ajankohtaisempia kuin aikoihin. Toisaalta ne eivät ole vain hetken huumaa, vaan ajattomina valintoina kestävät aikaa.

Nordic Nature -mallisto sisältää kolme erilaista ovea, työtasoja, vetimiä ja muita yksityiskohtia, joita yhdistelemällä voimme suunnitella juuri sinun kotiisi sopivan tammikeittiön.

Nordic Nature -tammiviiluovi on kaunis, sileä, ruskeaksi petsattu viilupintainen ovi, joka elävöittää keittiötä luonnollisella pinnan vaihtelulla. Viilupinta on saanut inspiraationsa pohjoismaisista tammipuistamme. Ovi antaa kodille modernin ilmeen.

Nordic Nature -sormipaneeliviiluovi on upea, uurrettu ovi. Ovi hakee muotonsa tammen rungosta ja sen tunnelma muuttuu valon mukaan. Aaltoileva puu ja tammivedin luovat tyylikkään ja persoonallisen ilmeen keittiölle.

Nordic Nature -aaltolasiovi on kauniisti pystysuunnassa aaltoilevaa lasia, jota raamittaa musta alumiinikehys. Kaappiin sijoitetut astiat näkyvät lasin takaa hillityn kauniisti ja kaappi toimii keittiön lisäksi upeana sisustuselementtinä vaikkapa olohuoneessa.

Nordic Nature -tammivedin on useassa pituudessa saatava, sormiurallinen, massiivitamminen vedin. Vedin antaa keittiölle ilmettä ja ryhtiä. Vedintä on saatavilla 64 millimetristä 792 millimetriin. Tammiviiluovessa vedin antaa keittiölle voimakasta vaakalinjaa. Vetimen voi asentaa myös oven yläreunaan, mikä luo keittiölle raamitetun ilmeen.

Nordic Nature -malliston työtasot on valittu huolella. Tasomallistoon valittujen kvartsi- ja laminaattitasojen luonnolliset sävyt ja kuviointi korostavat keittiön elävyyttä ja luonnonmukaisuutta.